Asset 9 transparent logo

CATEGORIES

Madison Marcus: Core Values and Success

Can you find all 10 Hidden Words in our latest Word Puzzle?

Discover the Pillars of Excellence and Integrity

 

  1. What is the firm’s belief in the reliability, truth, ability, or strength of someone or something?
  2. What is a feeling of deep admiration for someone or something elicited by their abilities, qualities, or achievements?
  3. What is the accomplishment of an aim or purpose?
  4. What is the quality of being honest and having strong moral principles?
  5. What is a business or legal relationship based on mutual trust, respect, and cooperation?
  6. What is the quality of being outstanding or extremely good?
  7. What is the quality of being loyal to someone or something?
  8. What is the state or quality of being dedicated to a cause, activity, etc.?
  9. What is the fulfilment of one’s wishes, expectations, or needs?
  10. What is the act of providing help or assistance?

 

The solutions will be revealed next week, along with a brand-new puzzle.

 

 

Spoiler Alert!

How did you go with putting your legal knowledge to the test last week?

Answers below:

  1. What is a professional who practices law?
    • Answer: Lawyer
  2. What term refers to something relating to the law or to the legal profession?
    • Answer: Legal
  3. What word means guidance or recommendations offered regarding prudent future action, typically by someone knowledgeable in the law?
    • Answer: Advice
  4. What is the place where legal cases are heard and decided?
    • Answer: Court
  5. What is a written or spoken agreement, especially one concerning employment, sales, or tenancy, that is intended to be enforceable by law?
    • Answer: Contract
  6. What is the act of adhering to rules or standards?
    • Answer: Compliance
  7. What term describes a disagreement or argument?
    • Answer: Dispute
  8. What is a negotiated and typically legally binding arrangement between parties as to a course of action?
    • Answer: Agreement
  9. What is the term for a rule or directive made and maintained by an authority?
    • Answer: Regulation
  10. What term refers to someone who seeks the services of a lawyer?
    • Answer: Client

 

PLEASE SHARE THIS

Follow Us

Subscribe to our newsletter